Ik ben geboren en getogen in een kleine stad, omgeven door weidse velden en verstilde wegen. Als kind was ik gefascineerd door de wereld om me heen, door de manier waarop de tijd zich ontvouwt en herinneringen als kleine vingerafdrukjes achter blijven op het fotopapier.

Mijn lens vangt de vluchtige momenten van het leven, de rauwe emoties en de poëzie die verborgen ligt in het alledaagse. Mijn beelden willen een dialoog aangaan, een emotie overbrengen en een diepere betekenis onthullen die voorbij het oppervlak gaat.

Als super 8 videograaf omarm ik de nostalgie van het analoge medium. Met de karakteristieke korrel en de subtiele bewegingen van de beelden breng ik een gevoel van vervlogen tijden tot leven. Ik geloof dat schoonheid schuilt in de imperfectie, in de onverwachte wendingen van het leven en mijn camera vangt die schoonheid met een eerlijke en ongefilterde blik.

Of dat is wat ChatGPT mij wist te vertellen.

HILDE DRUYTS

We zijn super blij over onze familie shoot met Chiara. De shoot zelf was heel ontspannen en gezellig- fijn om te doen. Chiara weet de mooie en ook kleine momentjes haarscherp te vatten. Het resultaat was fantastisch! Prachtige foto’s en sfeerbeelden- een hele mooie herinnering! Dankjewel Chiara!

FIEN EN SVEN

Haar vermogen om de mooiste momenten vast te leggen zonder op te vallen was werkelijk magisch. Ze was altijd op het juiste moment aanwezig, waardoor we nu een schat aan spontane en emotionele herinneringen hebben.

ELLEN & IAN

Wauw wauw wauw!!! Wij hadden ons toch echt geen betere en lievere fotograaf kunnen wensen dan Chiara! Al vanaf kennismaking één voelden wij ons enorm op ons gemak. Dat zorgde ervoor dat onze trouw dag ook gewoon zo ontzettend vlot en ontspannen kon verlopen met Chiara achter de lens. Ze laat je op uw gemak voelen en is de perfecte persoon om eender welke dag uit je leven prachtig vast te leggen. De meest lieve fotograaf en is zo sociaal toegankelijk dat al onze gasten dachten dat wij met Chiara bevriend waren, ook al hadden we haar nog niet eerder gezien dan op onze trouwdag zelf.

ISABELLE EN JOREN

Niet zomaar een fotograaf. Iemand aan onze zijde op de mooiste dag van ons leven. Iemand die mee op de fiets springt om de mooiste (echt de mooiste!) beelden te maken. Maar die er ook staat met een plakkertje voor bleinen, en die je vrienden en familie volledig inpakt met haar enthousiaste en lieve zelve. Oh ja, en voor moest je te snel gelezen hebben, die de mooiste (echt de mooiste!) beelden maakt van onvergetelijke herinneringen. Wij zijn fan!

wat zij ervan vonden