Jullie zijn goestingdoeners die weg willen van de cliché picture perfect plaatjes. Coole city cats die met de fiets of de tram naar 't stadhuis trekken en daarna een pintje gaan pakken in een bruine kroeg. Of juist lovers of nature die hun liefde willen vastleggen tussen bomen en velden, blote voeten in het ochtend dauw. Artistieke, nostalgische zielen die duiken in het leven, heart first. 

Ik wil jullie tijdloze herinneringen geven die jullie verhaal vertellen, ongedwongen en spontaan. To have and to hold. 

Een leven lang. 

+ kennismakingsgesprek 
+ opvolggesprek
+ persoonlijke online galerij
+ professionele nabewerking
+ alle beelden digitaal 
+ websize en full size resolutie
+ mini album
+ verplaatsingskosten binnen België
+ BTW 


full day vanaf €2800
city hall vanaf €1250

f + m

j + m

l + d

click to see the full story

let's get funky

2024 - enkel nog beschikbaar op 19/10, 8/11, 9/11, 15/11, 16/11, 30/11, 6/12, 7/12, 13/12.

2025 - open for booking, july fully booked

01

Vertel me jullie verhaal. Ik kom op voorhand heel graag te weten wie jullie zijn, waar jullie hart sneller van slaat en wie de belangrijkste mensen in jullie leven zijn.

02

Heb ik toevallig schoon licht of een mega-fotogeniek plekje gezien? Let's goooo. 
Willen jullie liever tijdens de receptie genieten van een drankje en jullie gezelschap? 't Is maar een woord. Het is écht jullie dag en ge doet écht helemaal waar gij zin in hebt. 

03

Ik wil u laten zien hoe schoon ge wel niet zijt! Elk kennismakingsgesprek begint met "Ja, maar wij zijn niet zo fotogeniek." Echt elk gesprek, ook die van alle koppels die je hier op de website ziet. Geloof mij,  jullie gaan shinen. 

04

Jullie mogen mij werkelijk al-les vragen. Van planning en voorbereiding tot een dafalganneke voor de dag nadien. Ik ben er voor jullie.